Creedence Night

Vi husker alle den fenomenale musikken til Creedence Clearwater Revival på hitlistene på syttitallet.

Musikken er like levende den dag i dag. Dette takket være bandets frontfigur, John Fogerty som fremdeles gir ut plater og turnérer.
Clearwaters ble startet i Trondheim i 1998. Da som et sideprosjekt til Gluntan. Fredagene spilte bandet ”Born on the bayou”, lørdagene ble bl.a. ”La oss leve for hverandre” spilt.

I 2011 ble Gluntan og Clearwaters 2 band. Fra da av har det bare vært rock for Clearwaters!

Clearwaters stiller med ny vokalist fra februar 2015 – Gil Edwards. Gil har bodd og virket som artist i vel 30 år. Ble først kjent i Norge som bassisten til Marius Müller i bandet ”Små hender”. Siden så har Gil turnért som trubadur ut fra Sunnmøre hvor han bor. Han har også gitt ut 2 CD`er.

Gil vokste opp i Oregon, hvor han raskt ble interessert i musikken i USA på syttitallet. Også CCR. Han har spilt på samme festival som broren til John Fogerty, Tom Fogerty. Han har jamma med musikere fra Canned Heat. Spencer Davies har han også spilt med ved en anledning.
En rutinert sanger og musiker som får bandet til å låte veldig autentisk.

Selv mener han at han ser ut som en julenisse – men han ser mer ut som ZZ Top goes CCR!
Gil bor i dag i Skodje v/Ålesund hvor han og kona har pussa opp et gammelt skolehus. Til daglig har han eget skomakerverksted i Ålesund. Skomakeren som ikke bare ble ved sin lest.

Bandet har nå vært på vegen i 22 år! Landets lengstlevende tributeband. i 2018 gjennomførte vi jubileumskonserter over hele landet. Kjempehyggelig!

Bildet f.v.: Dagfinn Ellefsen, bass – Gil Edwards, sang – Arild Moe, gitarer. Bak: Tor Gunnar Stokke, trommer.

Annen info

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

23. okt., 18:00 — 23. okt., 23:00