ELG

ØIVIND «ELG» ELGENES – har vel fortjent vunnet tittelen «Århundrets stemme» på TV2, og klarer fremdeles å berøre publikum med sin sterke formidling. Som stemmen i Dance With a Stranger, er han kjent som en kraftfull sanger i et stort lydbilde, som soloartist har ELG blitt en folkekjær sanger, gitarist og låtskriver som har gjort seg bemerket, også langt utover Norges grenser.

ELG er en familiekjær og samfunnsengasjert artist, oppvokst i Kristiansund hvor været har en stor plass i folks hverdag. Dette gjenspeiler seg i flere av de Norske tekstene på hans hittil siste soloalbum, «Ei merkelig tid». På scenen er ELG bedre enn noen sinne. Det er sterke og jordnære tekster i Elgs univers noe publikum setter stor pris på. Uansett setting, band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egen måte å formidle på.

Konsert med ELG består av flere låter fra det nye albumet, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album. Fremover vil Elg priorotere en akustisk og nedstrippet setting, hvor tekst og melodi formidles rett i hjerterota til publikum

Konsertmeny

  • Bressert svinenakke, sauterte grønnsaker med rødvinssaus og potetpurret
  • Stekt kveite, sauterte grønnsaker med sandefjordsmør og potetpurret

Vi lager også spesielle tilpassede retter for vegetar, vegan og allergener. For info om dette send mail til: hei@ladekaia.no Det vil ikke være mulig å bestille mat når dere kommer. Kun forhåndsbestilling.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett med mat eller ikke har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

30. okt., 18:00 — 30. okt., 23:55

DATO:

31. okt., 18:00 — 31. okt., 23:55