Motorpsykkel

Ulf Risnes fra Tre Små Kinesere spiller gitar og synger. Sola Johnsen fra Dumdum Boys spiller trommer og synger og Truls Waagø fra 2ohm og Trondheim Symfoniorkester spiller bass og synger. Motorpsykkel startet en gang på midten av 90-tallet som et hobbyband for Ulf og Sola, som et band hvor de kunne spille sanger som de likte uten å måtte yte dem noen som helst rettferdighet. Truls hev seg på og bandet fikk raskt god respons som et artig festband. De ble en gang utropt som verdens beste band i Aftenposten, terningkast 6+1 ble gitt, bandet selv kaller seg verdens beste bryllupsband.

Repertoaret består av kult- og ekte klassikere fra 60-70-80-90tallet, bandet kaller låter som ble utgitt i 96 for «nye». Framføringen er respektløs, men samtidig ikke parodisk. En kveld med Motorpsykkel har først et akustisk sett, så ett elektrisk. Bandet liker seg best når folk danser og later som bandet ikke er der. Stikkordet for Motorpsykkel er null pretensjoner og ren moro.

Vi ser fram til en underholdsrik konsert med Motorpsykkel, midt i desember, garantert fritt for julemusikk!

Annen info

Til denne konserten selges kun konsertbilletter, men Ladekaia har en rocka mat-meny fritt for julemat.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

18. des., 18:00 — 18. des., 23:55

DATO:

19. des., 18:00 — 19. des., 23:55