Terje Tysland

Terje Tysland har gjennom snart 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, preget norsk rock mer enn de fleste. Hans grasrotskildringer av livet på skyggesiden, og beskrivelser av livet til den menige mann og kvinne, har sørget for at han er en av Norges mest populære artister.

Terje Tysland har de siste årene blitt gjenoppdaget av nye festivalgjengere. Terje Tysland har et platesalg i Norgestoppen med over 1 million solgte plater. Han trekker fulle hus enten han er alene, i kirka, på pub, eller på lokalet med fullt band.
Rundt om i landet kommer folk nesten uansett hvilket format han opptrer i. Fire utsolgte konserter i Trondheims storstue, Olavshallen, sier sitt. Fortsatt spiller han omkring 50 konserter i året. I tidligere tider spilte han 220.

Feststemte danset og huiet med på refrengene. Nå gleder Terje Tysland seg over at folk i større grad lytter og kan hele sangen. Hans refs og refleksjoner har blitt felleseie.

Konsertmeny

Ladekaias klassiske juletallerken!

Vi lager også spesielle tilpassede retter for vegetar, vegan og allergener. For info om dette send mail til: hei@ladekaia.no Det vil ikke være mulig å bestille mat når dere kommer. Kun forhåndsbestilling.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett med mat eller ikke har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

2. des., 18:00 — 2. des., 23:55

DATO:

3. des., 18:00 — 3. des., 23:55

DATO:

4. des., 18:00 — 4. des., 23:55

DATO:

5. des., 18:00 — 5. des., 23:55