Tom Mathisen

I over 40 år har han påført det norske folk kroniske smilerynker og beinharde lattermuskler. Med to spillefilmer, 40 album, en rekke liveshow og utallige TV-serier på samvittigheten, er Tom både en levende kulturskatt og en rutinert entertainer.

Konferansier eller toastmaster, artist eller musiker, komiker eller tekstforfatter; han behersker alle roller med en imponerende intuitiv presisjon. Med så mye erfaring er det lite denne mannen ikke evner. Når det er sagt bør du neppe la Tom rotfylle over en lav sko. Vil du derimot fylle rommet med kreativ lystgass, da får du Toms lattermedisin på munter resept. Som fortellerstemmen fra de legendariske Brødrene Dal-seriene kan han også skape en original og spennende rød tråd i ditt selskap.

Annen info

Til denne konserten selges kun konsertbilletter, men det er matservering basert på kveldens meny. Bestilles i restauranten.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

15. jan., 18:00 — 15. jan., 23:55