Torstein Flakne

Torstein Flakne, vokalist og gitarist i Stage Dolls, inntar LADEKAIA 16 oktober og triller ut en endeløs rekke med ‘Fine Sanga’. Vanligvis spilles disse sangene foran tonnevis med Marshall, men her får du oppleve dem sånn som de ble laget, nært på med kun Torstein og hans gitar.

‘Love don’t bother me’, ‘Soldier’s gun’, ‘Hard to say goodbye’ etc.. listen er lang, og kanskje sneier han innom noen av det han har skrevet for andre også. Når vi i tillegg får anekdoter og gode historier fra en lang og innholdsrik karriere mellom låtene skulle det ligge an for en festkveld.

-Æ glær mæ, sier hovedpersonen, og det gjør vi og!

Konsertmeny

  • Bressert svinenakke, sauterte grønnsaker med rødvinssaus og potetpurret
  • Stekt kveite, sauterte grønnsaker med sandefjordsmør og potetpurret

Vi lager også spesielle tilpassede retter for vegetar, vegan og allergener. For info om dette send mail til: hei@ladekaia.no Det vil ikke være mulig å bestille mat når dere kommer. Kun forhåndsbestilling.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett med mat eller ikke har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

15. okt., 18:00 — 15. okt., 23:55

DATO:

16. okt., 18:00 — 16. okt., 23:55

DATO:

17. okt., 18:00 — 17. okt., 23:55