Ulf Risnes

Ulf Risnes har blitt en veteran i norsk musikkliv. Han er mest kjent som vokalist,gitarist,låtskriver og frontfigur i Tre Små Kinesere. Kineserne begynte i 1988, og slo gjennom med albumet 365 Fri i 1990. Utover 90-tallet hadde de flere hits, som Dørstokkmila, Klassebildet og Hjertemedisin. Alle disse vil du også få høre nå som Ulf stiller alene på scenen.

Det som er mindre kjent, er tiden før Ulf ble kjent i 1990. Da kineserne begynte hadde ulf allerede skrevet låter i 10 år, og kommet opp i en verksliste på over 250 sanger. Enkelte av disse låtene ble utgitt av Tre Små, som Tvil, Luftpalass, Da Jorda Va Flat og Eller Nå Sånt.

Kanskje tar han noen låter fra denne tida også?

En ting er sikkert, en kveld med Ulf på scenen gir deg en god latter, kanskje en liten tåre i øyekroken og masse fin musikk, med gode tekster på norsk.

Konsertmeny

  • Bressert svinenakke, sauterte grønnsaker med rødvinssaus og potetpurret
  • Stekt kveite, sauterte grønnsaker med sandefjordsmør og potetpurret

Vi lager også spesielle tilpassede retter for vegetar, vegan og allergener. For info om dette send mail til: hei@ladekaia.no Det vil ikke være mulig å bestille mat når dere kommer. Kun forhåndsbestilling.

Vi følger alle smittevernregler i forhold til COVID-19. Vi begrenser også alle bordbookinger til maks 8 personer. Det vil ikke være mulig å slå sammen bord og vi ber dere å unngå mingling med andre gjester. Det vil være mulighet for å bestille drikke til bordet gjennom vårt nye bestillingssystem over telefonen, dere finner informasjon om dette på bordene når dere kommer.

Om du har bestilt billett med mat eller ikke har du fortsatt ikke reservert bord. Send derfor mail om bordbooking til: hei@ladekaia.no

DATO:

10. okt., 18:00 — 10. okt., 23:55