Kurs & konferanse
PÅ LADEKAIA
Ladekaia leier ut unike lokaler for kurs og konferanser fra 1. november til 1. april. Nyt våre oppvarmede rom med utsikt over fjorden – velg mellom vinterhagen (20-60 pers) eller restauranten med scene (40-130 pers).
Vi tilbyr smakfull lunsj, pausemat og middag for heldagsarrangementer. Fullt utstyrt med AV-teknologi, scene og lydrigg – alt tilrettelagt for inspirerende samlinger ved sjøen. Vi har parkeringsplasser til disposisjon, og en beliggenhet ikke langt fra Trondheim sentrum.
Kontakt oss for en uforglemmelig opplevelse på Ladekaia!
Vi har parkeringsplasser til disposisjon, og en beliggenhet ikke langt fra Trondheim sentrum.
Bussforbindelse – AtB linje 13 og 15.
BOOK HER:
booking@ladekaia.noDag/Lunch-pakke (09-16 f.eks)
Leie med bruk av prosjektor og lyd: 8000kr
Fruktfat og mini bakst & Kaffe 169,- per pers
Lunch – 279,- per pers (Velg mellom 2-alternativ):
Fiskesuppe
Kjøttsuppe
Couscous salat m/ sprø kylling, tzatziki og fetaost (kan gjøres vegetar med falafel)
Lunch inkludert dessert:
Gulrotkake eller vegansk brownie 69,- per pers
Eller valgfri dessert (Sjokoladekaia, eplekake eller bringebærbavarois) til 110,- per pers
Kveld-pakke (16-01 f.eks)
Leie med bruk av prosjektor og lyd: 8000kr
Selskapsbuffe 679,- per pers (dessert + 99,-)
Bare hovedrett: Kveite med smørsaus eller svinenakke med rødvinssaus – 389,- per pers (Dessert, sjokoladekaia, eplekake eller bringebærbavarois til 499,-)
3-retters middag 649,- per pers
Forrett: Fiskesuppe
Hoved: Kveite eller Svinenakke
Valgfri dessert
Heldags (09-01 f.eks)
Leie med bruk av prosjektor og lyd: 12000kr
Fruktfat og bakst & kaffe m/ påfyll 239,- per pers
Lunch – 279,- per pers (Velg mellom 2-alternativ)
Fiskesuppe
Kjøttsuppe
Couscous salat m/ sprø kylling tatztsiki og fetaost (kan gjøres vegetar med falafel)
Lunch inkludert dessert:
Gulrotkake eller vegansk brownie 69,- per pers,
Eller valgfri dessert (Sjokoladekaia, eplekake eller bringebærbavarois) til 110,- per pers
Middags valg:
- Selskapsbuffe 679,- per pers (dessert + 99,-)
- Kveite med smørsaus eller svinenakke med rødvinssaus – 389,- per pers (Dessert, Sjokoladekaia, eplekake eller bringebærbavarois til 499,-)
- 3-retters middag 649,- per pers
Forrett: Fiskesuppe
Hoved: Kveite eller Svinenakke
Valgfri dessert
Drikkepakker
Velkomstdrink: Bobler og Carlsberg 100kr per pers
Bongsystem: 120kr bonger (husets og 0,4) eller 160kr bonger (fri bar)
Bare kaffe: 2000kr, dette inkluderer kaffestasjon hele dagen.
Vinpakke til 2/3-retters: 369kr (2 glass til hver gjest, et til forret og et til hoved)
Dessertdrink: 145kr per person (Pasjonsfrukt-margarita,pasjonsfrukt daquiri eller Strawberry daquiri)